زمان مراجعه و انتخاب پزشک متخصص اطفال و نوزادان
نکاتی در مورد انتخاب پزشک اطفال و جلوگیری از ترس کودکان از متخصص اطفال
سلام همه ما میدانیم که انتخاب پزشک برای کودکانمان کار بسیار حساس و مهمی است به این منظور کیمیا ویزیت در این مقاله قصد دارد تا شما را در انتخاب یک دکتر اطفال خوب و همچنین جلوگیری از ترس کودکان از دکتر یاریتان کند.
از چه وقتی باید به فکر پیدا کردن یک دکتر خوب و مناسب برای کودک خود باشیم؟
همه پدر و مادر ها باید بدانند که کودکانشان از قبل به دنیا آمدن نیاز به مراقبت دارد تا کودکان سالم و باهوشی باشند به این دلیل بهترین زمان برای انتخاب یک پزشک خوب برای کودک و نوزادتان، زمان بارداری است.
حال اگر از زمان نوزادی برای کودک خود پزشکی انتخاب نکردید یا از پزشک خود ناراضی هستید کیمیا ویزیت نکاتی را در مورد انتخاب یک پزشک اطفال خوب با شما به اشتراک می گذارد.
نکاتی که در مورد انتخاب یک پزشک اطفال خوب باید بدانید:
- در گام اول باید ببینیم که دکتر مربوطه چگونه با کودک شما ارتباط برقرار می کند هر چه دکتر صمیمانه تر برخورد کند کودک شما با او احساس راحتی بیشتری میکند و همچنین ترس او از دکتر نیز کمتر می شود.
- در مرحله بعد باید دید کودک شما چگونه برخورد می کند آیا توانسته با پزشک ارتباط برقرار کند یا خیر؟
- باید در مورد اینکه این پزشک با پیشرفت ها و تکنولوژی های روز دنیا خود و مطب خود را نیز بروز کرده باشد مطلع شویم.
- باید در نظر داشت که چه مقدار برای دیدن دکتر و معاینه منتظر ماند که این نیز به مدیریت دکتر و احترام به وقت بیمار باز میگردد. پزشکان کیمیا ویزیت برای وقت بیماران خود ارزش قائل هستند که به این منظور در سامانه نوبت دهی آنلاین ثبت نام کردند تا راحتی بیمار خود را فراهم آورند.
- نکته بعدی این است که باید دید رفتار منشی و سایر پرسنل نیز چگونه است تا محیطی بسیار لذت بخش برای کودک شما باشد.
- و همچنین دکتر باید به سوالات شما به درستی پاسخ دهد و شما را در اطلاع کامل از مراحل درمان کودکتان قرار دهد.
با دیدن مراحل زیر در کودکتان باید به پزشک مراجعه کنید:
- رشد کودکتان: والدین باید در نظر داشته باشند که در هر ماه کودکان خود را قد و وزن گیری کنند تا بررسی کنند که کودکشان مطابق با منحنی رشد پیش می رود یا خیر.
- نشانه های بیماری: باید به نشانه های بیماری در کودکتان توجه کنید نشانه ها مانند: قد کوتاه و وزن کم نسبت به سن (باید عوامل ارثی را نیز در نظر داشت)، عفونت های گوش، تب شدید (باید زود به پزشک مراجعه کرد تا منجر به تشنج یا بیماری های سرعی تبدیل نشود)، بیماری های پوستی، سلامت روانی (از نظر پرخاش و عصبی بودن یا گوشه گیر بودن کودک خود را کنترل کنید)، سرما خوردگی های شدید که منجربه سرفه های شدید و نفس تنگی می شوند، خارش های پوستی، آلرژی (هر آنچه که کودکتان به آن حساسیت دارد)، از لحاظ بینایی و شنوایی نیز باید کودکان را مورد بررسی قرار داد و در آخر باید به سخنان کودکان خود در مورد درد یا مشکلی که دارند گوش دهید و به پزشک مراجعه کنید تا بیماری او را تشخیص دهد.
چگونه به کودکی که از دکتر می ترسد کمک کنیم؟
برای اینکه کودکمان بر ترس خود از پزشک غلبه کند باید ما نیز به او کمک کنیم و عوامل سبب تشدید این ترس را از بین ببریم این عوامل مانند گوشی پزشکی که برای شنیدن قلب کودک استفاده میشود نباید سرد باشد که هنگامی که به بدن گرم کودک می خورد مورد آزار او شود یا چوب های معاینه ای که برای معاینه گلو هستند نباید زبر باشد و همچنین نگرانی بی مورد والدین این ترس را نیز بیشتر می کند و والدین باید خونسردی خود را حفظ کنند تا به سلامت روان کودک آسیبی نرسانند. به کودکان خود دروغ نگویید، آنها را از کودکی از آمپول و تزریقات نترسانید، به کودکان خود اعتماد به نفس بدهید بگویید تو خیلی شجاع و نترس هستی و همچنین برای بردن آنها به دکتر قول جایزه ندید که تربیت آنها تاثیری مخرب می گذارد.
ممنون از نگاه های گرمتان که تا به اینجا ما را همراهی کردید، امیدواریم این مطلب به شما کمک های کافی را رسانده باشد. برای دیدن لیست متخصص های اطفال و پزشک کودکان بر روی لینک زیر کلیک فرمایید.
پرسش خود را مطرح کنید: